Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Geen verrassingen in klootschieten: Ons Streven en Mander winnen

Klootschieten
klootschieten
Beeld: Twente FM

TWENTE - In de Ereklasse en Hoofdklasse klootschieten werden er het afgelopen weekend geen fouten gemaakt door de hooggeplaatste teams. Koploper Mander won met 3-0 van Steeds Vooruit, terwijl Ons Streven met 3-0 wist te winnen van De Toekomst. De Toekomst - Ons Streven 0-3


Hoewel de eindstand anders doet vermoeden, lag het dichter bij elkaar dan verwacht. De Toekomst begon sterk, maar zag hoe Luuk ten Dam van Ons Streven ervoor zorgde dat de bezoekers het eerste punt binnen konden halen. Ook in de tweede ronde liet Ten Dam zich zien: het punt werd gewonnen. De Toekomst begon voor het derde punt prima, maar zagen Ons Streven op het laatste moment voorbijkomen.
Mander - Steeds Vooruit 3-0
Mander begon goed aan de wedstrijd en wist steeds verder weg te lopen bij de tegenstander uit Oldenzaal. Met een schotlengte voorsprong werd het eerste punt gepakt. Ook het tweede punt ging naar Mander, al was de voorsprong toen wat kleiner. In het laatste punt leek er wat te halen voor Steeds Vooruit, maar een aantal missers aan het einde zorgden ervoor dat Mander alsnog het laatste punt kon pakken.

Overige uitslagen
Ereklasse
Nooit Gedacht - De Brink 2-1
Noord Berghuizen - Beuningen 0-3

Hoofdklasse
Beuningen-Vooruitzicht 2-1
Lemselo-Lattrop Breklenkamp 0-3
Oud Ootmarsum-Java 3-0
Vooruit Losser-Nooit Gedacht 3-0

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.