Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Quick'20 niet af te stoppen in 2H, Berghuizen op zoek naar promotie

Oldenzaal voetbalvereniging Quick 20 2
oldenzaal_voetbalvereniging_Quick_20_2
Beeld: Twente FM

TWENTE - Er viel weer voldoende te beleven op de amateurvelden in Noordoost-Twente afgelopen zaterdag. Quick ’20 is niet af te stoppen in de tweede klasse H, terwijl FC Berghuizen op zoek is naar promotie.Eerste klasse DTweede klasse HDerde klasse DVierde klasse F


Het Quick '20 van trainer René Nijhuis kent een uitstekende start van het nieuwe seizoen en won de eerste vier wedstrijden. Het lijkt daarmee een belangrijke kandidaat voor het kampioenschap. Op bezoek bij ZAC uit Zwolle won de club uit Oldenzaal met 2-5. Tim Zwienenberg was de grote uitblinker: hij had er binnen 25 minuten al drie gemaakt.

Waar Quick de vierde wedstrijd won, daar ging het mis bij plaatsgenoot De Esch. Voor het eerst dit seizoen werd er verloren. Vroomshoopse Boys was met 1-3 te sterk. Voor de rust ging het spel gelijk op, maar na rust namen de gasten afstand. Volgende week meteen een goede kans op revanche voor De Esch, want dan staat de derby tegen Quick op het programma.

Naast Quick en De Esch was ook FC Berghuizen actief zaterdag. De ploeg wil zo snel mogelijk weg uit de vierde klasse. In eigen huis was Berghuizen een flinke maat te groot voor Juliana'32. Na ruim negentig minuten stond er een 5-1 eindstand op het scorebord.

Overige uitslagen zaterdag
Derde divisie
GOES – Excelsior'31 1-3


SVZW – SDV Barneveld 2-1


Den Ham – Enter Vooruit 1-3


Hardenberg'85 – De Zweef 0-6


AVC Heracles – SC Rijssen 4-0
ATC'65 – GFC Goor 4-2
Blauwwitters – SVV'56 5-3
Juventa'12 – MVV'69 4-1
Achilles'12 – vv Rijssen 3-2

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.