Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

SVZW speelt gelijk in Bennekom

Svzw
Sport Vereniging Zwaluwen Wierden
Beeld: Henk Steen

WIERDEN - SVZW heeft zaterdagmiddag gelijk gespeeld tegen VV Bennekom en speelde met 1-1 gelijk.

Bennekom is de eerste die kansen, die over en weer vallen, het eerste benut. In de 25ste minuut wordt het 1-0 door een doelpunt van Giovanni Scharrenberg. In de 39ste minuut wordt de wedstrijd stil gelegd vanwege een blessure van de scheidsrechter. Nadat er een nieuwe scheidsrechter is gevonden werd de wedstrijd om 16.30 uur hervat. Met 1-0 houden beide ploegen een korte rust.

In de 53ste kopt Frank Smit raak uit een corner van Stefan Maat waardoor het 1-1 wordt.

Een doelpunt van SVZW in de laatste fase van de wedstrijd wordt afgekeurd. De eindstand in Bennekom is 1-1.