Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Kogel is door de kerk: Koale Kermis in Ootmarsum gaat door dit jaar

Koale20 Karmis201
De Koale Kermis in Ootmarsum gaat door dit jaar
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM - Het nieuws hing al even in de lucht, maar is nu definitief: de Koale Kermis in Ootmarsum gaat dit jaar door. Dat heeft burgemeester John Joosten in gesprek met exploitanten, horecaondernemers en andere direct betrokkenen laten weten.


De kermis wordt traditiegetrouw gevierd in het eerste weekend van november. Dit jaar is dat van vrijdag 5 tot en met zondag 7 november. Er worden vele bezoekers verwacht in de stad.

"De Koale Karmis is al jarenlang een traditie. Door corona kon de kermis vorig jaar niet doorgaan", zo begint burgemeester John Joosten. "De vaccinatiegraad is hoog en dit werpt zijn vruchten af, ook voor de Koale Karmis. Het knusse en koale evenement dat elk jaar weer duizenden bezoekers ontvangt mag dit jaar weer doorgaan, zo hebben we besloten."

"Daarnaast is het de horecagelenheden meer dan gegund, na een lange periode van geen tot weinig bezoekers, eindelijk weer 'oalerwetse' gezelligheid te hebben in het bedrijf", zo sluit Joosten af.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.