Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Weer drie punten FC Twente

Fctwente
FC Twente
Beeld: Twente FM

TWENTE - Na de succesvolle wedstrijd tegen AZ van afgelopen donderdag speelde FC Twente zondagmiddag in Heerenveen.

In het Abe Lenstra stadion werd het 2-3. In de 10e minuut kreeg Twente een penalty. Deze werd door Ricky van Wolfswinkel benut waardoor de Enschedeërs op 0-1 kwamen. Daan Rots maakte vlak voor rust, in de 43e minuut, de 0-2. Heerenveen speler Sven van Beek maakte een eigen doelpunt in de 66e minuut en bracht de stand op 0-3. In de 74e minuut deed Heerenveen wat terug. Tibor Halilović maakte de 1-3. In de 81e minuut zette Henk Veerman Heerenveen op 2-3.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.