Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Meisjesteam Saasveldia in het nieuw

Sportvereniging vv Saasveldia Saasveld
sportvereniging vv Saasveldia Saasveld
Beeld: Twente FM

SAASVELD – Het jeugdvoetbal zit in de lift bij Saasveldia en de aandacht die daar bij hoort groeit.


Meiden MO-1 kreeg een nieuwe outfit. “Met trots mogen we zeggen dat we qua jeugd in de lift zitten en het meisjesvoetbal in het bijzonder. Deze groep is van jongs af aan al begonnen met voetballen en na vele jaren op een half veld, mag nu eindelijk het hele veld betreden worden. Een mooie groep met fanatieke trainers en coaches. Dat voor dit team zelfs twee meiden uit Deurningen de overstap gemaakt hebben is wel heel bijzonder’’, stelt het bestuur.

“Voetballen is een ding, maar natuurlijk moeten deze meiden er spic en span bijlopen. Hiervoor kwam de vraag van twee bouwbedrijven binnen Saasveld of zij dit team niet in het nieuw mochten steken. Mooi gebaar dat natuurlijk dankbaar aanvaard werd.’’

Wolfkamp Timmer- en Afbouw en Marcel ter Haar Nieuw- en Verbouw hebben de meiden van MO-1 een compleet nieuw wedstrijdtenue aangeboden inclusief tas. “Mooi dat deze twee gerenommeerde Saasveldse ondernemers RKSV Saasveldia steunen’’, aldus het bestuur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.