Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

OWC gaat vergaderen

Logo owc 2019
OWC
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Doordat de Algemene Ledenvergadering in maart geen doorgang kon vinden vanwege de coronamaatregelen is deze verplaatst naar maandag 4 oktober.


OWC nodigt al haar leden uit om deze ledenvergadering bij te wonen. “Een gezellig moment waarbij verschillende belangrijke zaken binnen de vereniging besproken worden. Ben jij erbij?’’, aldus OWC. Agendapunten bij de ALV zijn onder anderen de clubimpact van het coronavirus, bestuurlijke veranderingen naar aanleiding van visie en missie, vacatures en het financieel jaarverslag van 2021
en budgettering voor 2022.

“Maar ook worden er dit jaar jubilarissen gehuldigd. Dit gebeurt normaliter bij de nieuwjaarsreceptie, maar omdat deze in januari niet door konden gaan is deze huldiging verschoven naar de Algemene Ledenvergadering.’’. De Algemene Ledenvergadering vind plaats om 19.30 uur in het clubgebouw van OWC aan het Ben Wiggerplein.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.