Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Beste Buur Bokaal Dinkelland

20210925 beste20buur20dinkelland
Beste Buur Bokaal Dinkelland
Beeld: Twente FM

DINKELLAND - Op nationale burendag 2021 werd de Beste Buur Bokaal in Dinkelland uitgereikt aan Harrie Schroder uit Agelo.


De keuze uit de vele inzendingen leverde drie genomineerden in Dinkelland op. Rene Wessel uit Noord-Deurningen, Harrie Schroder uit Agelo en Ineke Peddemors-Wolffer op Veldmeijer uit Weerselo.

´Noaberschap staat in Dinkelland hoog in het vaandel. Liever een goede buur dan een verre vriend is hier erg toepasselijk”, vertelt wethouder Ben Blokhuis van de gemeente Dinkelland. De oproep om iemand op te geven leverde vele reacties op in Dinkelland. Wethouder Blokhuis:

“We hebben mooie inzendingen gekregen en daar zijn we dankbaar voor. Genoeg mensen die een buur eens in het zonnetje wilden zetten. Zo kregen we ook een inzending voor Harrie Schröder. Iemand die zich belangeloos inzet voor eigenlijk iedereen in Agelo, niet alleen de buren. Een betrokken noaber bij de gemeenschap. Een terechte winnaar in 2021.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.