Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Gert-Jan Kobus wint Hellendoorn

20210918 Hellendoorn01
Hellendoorn Rally
Beeld: Twente FM

HELLENDOORN - Gert-Jan Kobus heeft met navigator Martin Nortier de Hellendoorn Rally 2021 gewonnen.


De Hellendoorn Rally werd dit jaar op één dag verreden in plaats van twee. De proef in het donker op de vrijdagavond werd geschrapt vanwege de geldende coronaregels. Ook moest het publiek in speciaal daarvoor afgezette vakken plaatsnemen. Gert- Jan won Kobus drie van de tien proeven van de Hellendoorn rally.

Er deden ook lokale rijders mee zoals Eduard Eertink. Hij had speciaal voor deze gelegenheid een Volkswagen Polo R5 gehuurd. Eertink kon overigens niet meekomen met de toppers al bewees Michiel Becx tijdens de Vechtdalrally drie weken geleden het tegenovergestelde met dezelfde auto. De rally eindigede voor Eduard Eertink in een grep van een zandpad waar hij niet meer uit kon komen zodat de rally voor hem ten einde was. Andere regionale rijders waren Rik Karsten, Angelique Aufderhaar, Bas van Kamperdijk en Bertram Altena.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.