Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

'Lichaam bij ziekenhuis Almelo is van vrouw, echtgenoot bekent haar om het leven te hebben gebracht'

IMG 20210915 WA0003
Lichaam gevonden ZGT Almelo
Beeld: Twente FM

ALMELO - Het lichaam dat woensdagmorgen bij het ziekenhuis in Almelo is gevonden, is van een vrouw die vermoedelijk door haar man om het leven is gebracht.


Dat staat in een interne memo van het ZGT. De man meldde zich bij het ziekenhuis nadat hij geprobeerd had zichzelf van het leven te beroven. 'Hij heeft inmiddels bekend dat hij zijn vrouw om het leven heeft gebracht', staat in de memo zo meldt onze mediapartner RTV Oost.

Het lichaam werd vanochtend in de kofferbak van een auto gevonden, bij de hoofdingang van het ziekenhuis. 'Rond 07.00 uur meldde zich de beveiliger met een patiënt die een ts poging (suïcidepoging, red.) had gedaan', staat in de memo.

Verder: 'Deze patiënt is na behandeling naar de Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis (PAAZ) gebracht. Daar is duidelijk geworden dat hij de bezitter van de auto is. De overledene is de vrouw van deze persoon. Hij heeft inmiddels bekend dat hij zijn vrouw om het leven heeft gebracht'.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.