Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

DSVD heeft last van engerlingen

Dsvd
Kantine bij DSVD blijft voorlopig leeg
Beeld: Twente FM

DEURNINGEN – Voetbalclub DSVD heeft weer last van engerlingen op de velden. Wie een adequate bestrijding weet wordt verzocht zich te melden.


"We hebben weer behoorlijk last van engerlingen in onze velden", meldt Tonnie Stegeman. "Deze vermaledijde beestjes hebben al weer een groot van onze velden aangetast. Vorig jaar heeft de bestrijding van de engerlingen met aaltjes ons al ruim 5000 euro gekost, maar dat is blijkbaar niet afdoende geweest. Onze veldbeheerders doen er alles aan om de schade zoveel mogelijk te beperken en we zijn ons aan het beraden hoe we deze plaag op kunnen lossen."

De plaag kan gevolgen hebben voor de trainingstijden. "Om bepaalde delen van een veld zo veel mogelijk te ontzien. Eventuele wijzigingen zullen via de leiders en trainers aan jullie doorgegeven worden. We vragen jullie begrip voor deze maatregelen. Mocht er iemand zijn met ideeën hoe we dit het beste kunnen bestrijden, neem dan even contact op met Ron Kerkhof Jonkman."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.