Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

DTC houdt KOSC op gelijkspel in derby, Overdinkel, Reutum en Vasse halen uit

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

TWENTE - DTC '07 heeft na het gelijkspel tegen RSC ook een punt over de streep weten te trekken tegen buurman KOSC uit Ootmarsum. De fusieclub uit Tilligte en Lattrop stond lange tijd 0-1 achter, maar in de blessuretijd viel de gelijkmaker. Sportclub Overdinkel haalde uit op bezoek bij FC 't Centrum en won met maar liefst 2-8. DTC '07 – KOSC 1-1

De altijd beladen streekderby tussen DTC en KOSC ging qua kansen gelijk op, al legden de bezoekers uit Ootmarsum het betere veldspel op de mat. Dat resulteerde na dertig minuten spelen in de 0-1: Gijs Oortman kopte een voorzet vanaf links achter DTC-keeper Jordi Visschedijk.

In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. De wedstrijd leek als een nachtkaars uit te gaan, maar invaller David Westerhof zorgde in de blessuretijd voor grote vreugde aan DTC-zijde door de 1-1 achter KOSC-keeper Wout Velthuis te pegelen.
FC 't Centrum – Sportclub Overdinkel 2-8
Op bezoek in Enschede heeft de formatie van trainer Tim Meijerink ongenadig hard uitgehaald tegen vijfdeklasser 't Centrum. Na ruim negentig minuten spelen stond er een 2-8 eindstand op het scorebord.

Reutum – Sportlust Vroomshoop 7-0
Nóg een monsterscore: Reutum liet op het eigen sportpark geen spaan heel van Sportlust Vroomshoop. Vroomshoop kende een goede voorbereiding en won onder meer een oefenwedstrijd van DSVD, maar maakte tegen Reutum geen enkele kans. In dezelfde poule haalde ook Vasse uit tegen Mariënheem: 0-9.