Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Rotarry Streetsoccer toernooi Quick

Oldenzaal voetbalvereniging Quick 20 2
oldenzaal_voetbalvereniging_Quick_20_2
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Quick’20 en Rotary Oldenzaal houden deze maand een Rotary Streetsoccer toernooi om kinderen in de bovenbouw van de lagere school te laten voetballen.


Het Rotary Streetsoccer toernooi 2021 wordt van maandag 20 tot en met vrijdag 24 september gespeeld op veld 3 van Quick’20. De trainingen die van 17.00 tot 18.30 uur gepland staan op veld 3, zullen die week worden verschoven naar veld 6. De doelstelling is om alle kinderen uit Oldenzaal, De Lutte, Rossum en Weerselo van groep 4 tot en met groep 8 te laten bewegen en een paar middagen plezier mee te geven.

Het Rotary Streetsoccer toernooi wordt georganiseerd door de Rotary Oldenzaal. De leden van Rotary vormen samen enkele leerlingen van het Carmel College de toernooileiding. De wedstrijden worden geleid door zo’n 30 leerlingen. Zij zorgen gedurende het hele toernooi dat alle wedstrijden kunnen worden gespeeld. De insteek hiervoor is het op jonge leeftijd kennis laten maken met vrijwilligerswerk. Daarnaast coördineren de schoolsportcoördinatoren de inschrijvingen van de verschillende basisscholen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.