Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Alternatieve kinderrommelmarkt in Denekamp

Rommelmarkt
Rommelmarkt
Beeld: Twente FM

DENEKAMP – Een groep ouders in Denekamp hebben het initiatief genomen om een alternatieve rommelmarkt voor kinderen te organiseren op zaterdag 11 september.


Sinds jaar en dag wordt tijdens het Kermis-weekend in september de pony- en paardenmarkt en de rommelmarkt gehouden. Vanwege corona zijn deze events gecanceld. Daarop besloot een groep enthousiaste ouders om een alternatieve rommelmarkt voor de kinderen te organiseren op zaterdag 11 september.
Gewoon op de eigen oprit, zodat er een grote slinger van kleedjes en verkoopwaar door het dorp te vinden is.
De gemeente Dinkelland heeft deze opzet van de alternatieve rommelmarkt inmiddels goedgekeurd.

Wat is de bedoeling?

Zaterdag 11 september tussen 9.00 en 13.00 uur kunnen alle kinderen uit het dorp op hun eigen oprit hun verkoopwaar te koop aanbieden. Maak er vooral ook een leuk feestje van! Deelnemers kunnen met ballonnen, vlaggen, slingers en pijlen van stoepkrijt laten zien dat ze meedoen aan de rommelmarkt.
Voor de deelnemers zijn er posters verkrijgbaar op verschillende punten in het dorp, zoals de scholen en het Kulturhus. Haal een poster op en plak hem vast voor het raam. Berichten liken en delen op Facebook kan natuurlijk ook.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.