Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Uitslagen bekerwedstrijden op een rij: Quick wint ruim, SDC pakt punt bij STEVO

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

Het voetbalseizoen bij de amateurs is officieel begonnen. Afgelopen zaterdag en zondag werden de eerste bekerwedstrijden gespeeld. Quick '20 haalde uit tegen Vogido en won met 6-1, SDC '12 wist STEVO op 2-2 te houden op bezoek in Geesteren. We zetten de verschillende uitslagen in de regio op een rij.


Quick had op eigen sportpark geen enkel probleem met de gasten uit Enschede. De doelpunten van Quick werden gemaakt door: Jesse Kip (3), Issy Wevers, Jip Kemna en Frank Eulderink. Voor Vogido scoorde Job Nieboer.

KOSC wist de eerste bekerwedstrijd nipt te winnen van Rood Zwart uit Delden (3-2). In diezelfde poule zorgde vijfdeklasser DTC voor een verrassing tegen RSC, dat actief is in de derde klasse. De fusieclub uit Lattrop en Tilligte wist een 0-0 gelijkspel over de streep te trekken in Rossum.

Manderveen zorgde voor een verrassing door Fleringen met 1-0 te verslaan, terwijl Vasse uithaalde in de streekderby tegen Reutum. Na ruim negentig minuten spelen stond er een 5-2 eindstand op het scorebord.

De andere uitslagen op een rij:
DSVD - Delden 1-3
Hengelo - De Lutte 2-2
Buurse - Losser 0-1
Oldenzaal - Vosta 3-0
KSV - LSV 2-4
La Première - MVV '29 2-2
Vasse - Reutum 5-2
RSC - DTC '07 0-0
KOSC - Rood Zwart 3-2
Manderveen - Fleringen 1-0
Saasveldia - SDOL 2-5
UD Weerselo - De Tukkers 0-6
Sportclub Overdinkel - Avanti Wilskracht 0-1
Diepenheim - Zenderen Vooruit 2-0
Borne - GSV '63 4-1
Haarle - Langeveen 3-2

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.