Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Glazen Huis Ootmarsum: het gaat los!

35 21 dinkelland ootmarsum glazenhuis
Opening Glazen Huis Ootmarsum 2021
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM - Het gaat muzikaal los in Ootmarsum! De tiende editie van het Glazen Huis Ootmarsum ging woensdagavond 1 september van start. Met burgemeester John Joosten en wethouder Benno Brand als duo-dj’s achter de draaitafel. Twente FM was erbij.


Tot en met zondag klinkt er muziek vanaf het Gerard Hulsinkplein. Iedereen, met geldige corona QR-code is welkom en kan een plaatje aanvragen.

De tiende editie een speciale? Absoluut, zegt Tonnie Geerdink, voorzitter van stichting Glazen Huis Ootmarsum. “En helemaal na vorig jaar.”
Het terrein is afgebakend. Statafels staan klaar, sfeerverlichting is aan. Bezoek is welkom. “Volgens de vergunning mogen er 750 mensen op het plein, maar die laten we hier niet. We zien wat er komt”, zegt Geerdink.

Achter de draaitafel staan die eerste avond burgemeester Joosten en wethouder Brand. Geerdink is er blij mee: “Mooi dat de gemeente erbij is, ook om de mensen te laten zien dat het nu kan.” Er zijn al veel platen aangevraagd, alle genres.
De veilingsite loopt goed: gistermorgen kon er al geboden worden op ruim honderd items.
De opbrengst is voor meerdere goede doelen: Volleybalvereniging Set Up ‘65, de werkgroep Jeugd van de stichting Het Damast, EHBO Ootmarsum, De Verjaardagsbox Dinkelland en De Bergruiters.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.