Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

SV Enter houdt Kick-off tournament

Sventer08032020
Een tevreden coach kijkt naar de 0-7 van SV Enter
Beeld: Twente FM

ENTER - In het kader van het 100-jarig bestaan van SV Enter organiseert het Media-Team van SV Enter een ‘ouderwets voetbaltoernooi’. Het gaat om een leden-mixtoernooi op zondag 29 augustus.


De eerste aanmeldingen stromen binnen, stelt het Media-Team. “Wij zijn wel klaar met dat gehang achter of voor de beeldbuis. Nu gewoon weer live en rechtstreeks de groene weide op! Een spiksplinter nieuw strak hoofdveld, kickens uut ’t vet en goan!’’

Aanmeldingen zijn mogelijk vanaf JO19 tot en met de senioren dames en heren. “Ook leiders en trainers en eventuele aanhang van teams mogen gerust ’n balletje mee trappen, graag zelfs! Zelfs de vlaggers…’’, aldus de organisatie.

Aanmelding kunnen doorgegeven worden aan J. van Otten, de gebroeders S of M. Steentjes, M. ten Broeke, T. van Otten, M. Rikkert of E. Weiden. Het toernooi begint om 10.00 uur met de eerste wedstrijden en na de poulefase volgt er een knock-out ronde. De finale zal zo rond 13.30 uur plaats vinden.
Het betreft een 7 tegen 7 toernooi. “Noa de tied zal er voor elke deelnemer een hapje en drankje klaar staan op het zonneterras. Ook zal hierna de prijsuitreiking plaats vinden. Bij winnaars horen natuurlijk mooie prijzen’’, aldus Media-Team SV Enter.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.