Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Voorbereidingen Bombazijnweekend in volle gang: 'Goed gezelschap en lekkere biertjes'

IMG 1680
Het terrein van het Bombazijnweekend in Oldenzaal
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus vindt het Bombazijnweekend plaats in hartje Oldenzaal. Zaterdag is er een toernooi 'graanzaksmiet'n' en zondag kan er onder het genot van een speciaalbiertje genoten worden van bluesmuziek. Twente FM praat met organisator Bart van den Eijnde over de voorbereidingen.


Ondanks alle coronamaatregelen kan het Bombazijnweekend gewoon doorgang vinden. "Ik moet zeggen dat de gemeente heel erg heeft meegewerkt", vertelt Van den Eijnde. "Ze weten ook dat wij een evenement organiseren binnen de maatregelen. Bij de vergunningaanvraag hebben we daar rekening mee gehouden. En de gemeente is daar heel coöperatief in geweest."

Op zaterdag moeten alle bezoekers een geldig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs of een herstelbewijs kunnen overleggen, willen ze het terrein op kunnen. Zondag is het makkelijker om afstand te houden en wordt er bij de ingang alleen een gezondheidscheck gedaan. Dan is er een speciaalbiermiddag met bluesmuziek. "In goed gezelschap, lekkere biertjes en goede muziek de zondagmiddag doorbrengen", zo sluit Van den Eijnde af.

Benieuwd naar de volledige reportage? Bekijk deze hieronder.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.