Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Scootmobieltraining in Oldenzaal

35 21 oldenzaal scootmobielgebruikers202
Training voor scootmobielgebruikers in Oldenzaal.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - In de gemeente Oldenzaal wordt in september en oktober een scootmobieltraining gegeven. De training wordt verzorgd door Veilig Verkeer Nederland en wordt gehouden bij Breedwijs.


Deelname is met de eigen scootmobiel. Belangstellenden dienen zich voor 10 september aan te melden.

De gemeente Oldenzaal houdt samen met Veilig Verkeer Nederland op 28 september, 5 oktober en 12 oktober scootmobieltrainingen.
De deelnemers ontvangen tijdens de training nuttige informatie en tips om met de scootmobiel veilig deel te nemen aan het verkeer.
De training is van 09.30 tot 15.30 uur bij Breedwijs, Helmichstraat 42b en bestaat uit verschillende onderdelen zoals het opfrissen van de verkeerskennis met informatie over verkeersregels en -borden, hoe om te gaan met lastige verkeerssituaties, hulpmiddelen en tips voor veilig en comfortabel gebruik van de scootmobiel.

De deelnemers doen daarnaast vaardigheidsoefeningen op op de eigen scootmobiel. Deelname is met eigen scootmobiel en op eigen risico.

De kosten bedragen 7,50 euro, inclusief koffie/thee, lunch en het boek ‘Scootmobiel, alle verkeersregels op een rij’.
Aanmelden vóór 10 september 2021 via telefoonnummer (0541) 58 81 11 of via e-mail [email protected].
Geef daarbij aan dat het om de scootmobieltraining gaat, uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Ook een voorkeur voor een van de genoemde data kan men doorgeven.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.