Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Aftrap jeugdafdeling FC Berghuizen

Oldenzaal voetbal club FC Berghuizen
oldenzaal_voetbal_club_FC_Berghuizen
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – De aftrap van het nieuwe seizoen voor de jeugd van FC Berghuizen is op woensdagavond 25 augustus.


Deze ‘aftrap’ vindt plaats in het clubgebouw en duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur. “Voor deze avond zijn alle trainers en begeleiders van onze jeugdteams en betrokken afdelingen uitgenodigd. We hebben besloten dat alle trainingen deze woensdagavond éénmalig komen te vervallen, zodat iedereen aanwezig kan zijn’’, meldt de Afdeling Voetbalzaken.

Speciaal voor de aftrap is er een informatief én leuk programma in elkaar gedraaid. “Daarnaast staat ook het ondertekenen van de vrijwilligersovereenkomst voor alle trainers op het programma. Met deze overeenkomst is er verzekeringstechnisch het één en ander netjes geregeld. Ook kunnen we onze trainers als blijk van waardering een vergoeding aanbieden. Onder het motto: 'Zonder jou is er geen bal aan!'. Uiteraard is er de mogelijkheid om de avond gezellig af te sluiten met mede vrijwilligers onder het genot van een drankje.’’

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.