Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Koninklijke Onderscheiding voor Gonnie Bonvanie - Van der Burg

03 21 oldenzaal g voetbalveld
Kunstgrasveld G-team ZVV De Esch
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Gonnie Bonvanie - Van der Burg heeft vanavond, vrijdag 20 augustus, een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt gekregen van locoburgemeester Rob Christenhusz. De onderscheiding kreeg ze voor haar jarenlange inzet voor voetbalvereniging De Esch.


Ze wordt gezien als één van de dragende krachten binnen de vereniging: van kantinediensten, bestuursaangelegenheden tot het opzetten van de G-afdeling. Ze was met van alles druk bezig in haar vrije tijd. Tot afgelopen jaar was zij algemeen bestuurslid, waarin zij de input verzorgde vanuit de gehele G-afdeling. Hierna is Gonnie verder gegaan als voorzitster van de G-afdeling. Maar, dat is niet het enige: ze trekt ook al jarenlang de kar wat betreft de Grote Club Actie.

Kunstgrasveld

Haar doel was om een kunstgrasveld te kunnen realiseren voor ‘haar’ geliefde G-afdeling. Na een zes jaar is dit gelukt, de reportage die Twente FM hier destijds voor heeft gemaakt is hier te bekijken.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.