Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Inloopspreekuur reizen OV in Denekamp

31 21 OV20 Ambassadeurs20corona
OV Ambassadeurs.
Beeld: Twente FM

DENEKAMP - In Denekamp starten de ambassadeurs Openbaar Vervoer weer met inloopspreekuren op locatie. Tijdens deze inloopspreekuren geven ze aan senioren uitleg over het reizen met trein en bus. Het spreekuur wordt gehouden donderdag 2 september in Kulturhus Denekamp, van 14.00 uur tot 15.30 uur.


Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus. Want reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.

Het spreekuur wordt gehouden in Kulturhus Denekamp, Oranjestraat 21, Denekamp.

Telefonisch spreekuur

Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV- ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Beschikbaarheid telefonische spreekuren Heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 – 303 70 10. Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.