Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Grote Oldenzaalse Quiz: wie weet alles over Boeskoolstad?

Burgemeester patrick welman gemeente oldenzaal
Burgemeester Patrick Welman - Gemeente Oldenzaal
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Teams kunnen zich aanmelden voor de Grote Oldenzaalse Quiz, die zaterdag 11 september gehouden wordt. Aanmelden kan tot en met dinsdag 7 september.


Na het succes van vorig jaar, belooft het weer de gezelligste quiz van Oldenzaal te worden waarin zoveel mogelijk teams worden uitgedaagd om, vanuit de Hofkerk of een eigen gekozen locatie, uiteenlopende vragen over de stad te beantwoorden. Coronaproof en onder het genot van een lekker drankje.

Niemand minder dan Renee Schepers en burgemeester Patrick Welman leggen de teams deze avond op een interactieve wijze het vuur aan de schenen met vragen over onder andere de geschiedenis, sport, carnaval en andere evenementen of wetenswaardigheden die de stad rijk is.
De teams die de meeste vragen goed weten te beantwoorden gaan er met een leuke prijs vandoor. Vorig jaar wist de VVD Oldenzaal de andere deelnemers te verslaan, maar hier kan dit jaar een stokje voorgestoken worden.

Deelnemen kan al voor 19,95 euro per team. De quiz begint om 20.00 uur.
Aanmelden is eenvoudig via www.palthehuis.nl/quiz
De Grote Oldenzaalse Quiz wordt mede mogelijk gemaakt door Oldenzaal promotie, Cultuurmakelaar Oldenzaal, Stichting Stadshart Oldenzaal, de Hofkerk en Stichting Oldenzaalse Musea. Ook dit jaar is het weer gelukt om een zo divers mogelijke quiz samen te stellen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.