Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Inloopspreekuur voor reizen met het OV

31 21 OV20 Ambassadeurs20corona
OV Ambassadeurs.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie in Oldenzaal.


Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus. Want reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.

In Oldenzaal wordt het spreekuur gehouden op dinsdag 17 augustus, van 14.00 tot 15.30 uur, in het Michgoriushuis, Markstraat 10-12.

Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur.
Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.
Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.