Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Twentenaren in race voor Mister International Netherlands

31 21 twente misterverkiezing
Ogulcan Tezcan & Boris Martinovic
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL/WIERDEN - Trainingen, catwalk, fotoshoots, leren hoe je jezelf presenteert. Als je een gooi doet naar de titel Mister International Netherlands komt er heel wat bij kijken.


Boris Martinovic uit Wierden en Ogulcan Tezcan uit Oldenzaal hopen beiden de prijs mee te nemen naar Twente. De heren hebben inmiddels heel wat nieuwe ervaringen opgedaan. “We hebben zelfs dingen over make-up geleerd”, zegt Boris Martinovic. Ogulcan Tezcan knikt lachend: “We krijgen tips en tricks.”

Tezcan is net afgestudeerd als Elektrotechniek Engineering niveau 4 bij het ROC van Twente. De Oldenzaler hoorde van zijn kapper dat er een misterverkiezing was en besloot zich aan te melden.
Martinovic deed al modellenwerk en kreeg de tip van zijn bureau. Dat hij bij de finalisten hoort, verbaasde hem toch enigszins. Hij is dertig, en dat is de maximale leeftijd om aan deze verkiezing deel te nemen.

Persoonlijkheid en karakter

Ze doen ervaringen op, treden uit hun comfortzone, moeten onder andere in één minuut in het Engels uitleggen wat hun ambities zijn. “Zo’n verkiezing draait toch vooral om persoonlijkheid en karakter.”

En wat zijn hun ambities? Tezcan ziet de deelname vooral als hobby. Hij werkt bij een hightech elektronicabedrijf en wil graag verder studeren in die richting.
Martinovic wil, naast zijn werk bij een bedrijf in Enter, verder met het modellenwerk, bijvoorbeeld meedoen aan de Amsterdam Fashion Week.

Maar nu zetten ze zich eerst in voor het goede doel ‘Save the Children’. Want dát is ook een opdracht vanuit deze verkiezingen. Een reportage van Twente FM.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.