Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Euregio Fiets-4-Daagse ook dit jaar

30 21 dinkelland denekamp euregio f4d
Dit jaar weer een Euregio Fiets-4-Daagse.
Beeld: Twente FM

DENEKAMP - De 45e editie van de Euregio Fiets-4-Daagse in Denekamp gaat dit jaar door. Het is een doorstroomevenement volgens de Veiligheidsregio Twente en gemeente Dinkelland en de organisatie is er klaar voor.


Deelnemers kunnen vier dagen, maar ook één dag of een aantal dagen, fietsen door het mooie Twentse landschap, van 10 tot en met 13 augustus.

Om het evenement op een veilige manier door te kunnen laten gaan, heeft de organisatie een aantal maatregelen getroffen.
Zo wordt er gestart in vier tijdvakken en moeten deelnemers zich vooraf inschrijven op de website www.e4d.nu Per tijdvak zijn maximaal tweehonderd weekkaarten te koop. Niet verkochte weekkaarten worden maandag 9 augustus tussen 14.00 en 17.00 uur verkocht in de tent bij de start.

Voorinschrijvers kunnen op maandag 9 augustus tussen 14.00 tot 17.00 uur de bestelde kaarten alvast ophalen in de tent bij de start.
Mensen die een dagje mee willen fietsen kunnen ’s ochtends ook dagkaarten kopen bij de start.

De capaciteit van de controleposten is door de corona-richtlijnen beperkt. De organisatie vraagt daar begrip voor. Zijn alle plekken bezet op het terras, wacht dan even of zoek een ander plekje. Het is geen verplichting om een stempel te halen.
Alle routes gaan door Nederland, dit jaar dus niet door het Duitse grensgebied.Het zijn allemaal nieuwe routes, helemaal uitgepijld, door de mooiste natuurgebieden van Noordoost-Twente. Het randgebeuren is dit jaar minder uitgebreid, er is dit jaar géén prijsuitreiking.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.