Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Groeten uit Oldenzaal! van start

23202020 Oldenzaal20terrassen20open
Terrassen op de Groote Markt in Oldenzaal.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Oldenzaal Promotie heeft in samenwerking met lokale ondernemers een actie opgezet: Groeten uit Oldenzaal!


Van maandag 12 juli tot en met zondag 22 augustus worden er verschillende activiteiten in het teken van vakantie in en rondom het centrum van Oldenzaal gehouden. De actie moet ervoor zorgen dat meer Oldenzalers in hun eigen stad blijven en de stad voor regiogenoten op de kaart te zetten.

Activiteiten

Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo zijn er verschillende spellen te spelen in het centrum, wordt de frituurloop weer herhaald, is er een tropische speurtocht met verschillende vragen en opdrachten en organiseren verschillende ondernemers hun eigen activiteiten. Daarnaast vinden ook de stadswandeling en torenbeklimming plaats. Deelnemers dienen zich wel vooraf aan te melden.

Bucketlist

Inwoners van Oldenzaal ontvangen thuis een bucketlist, waarin zij kunnen afvinken waaraan zij hebben meegedaan. Zo staan er dingen op als het 'Oh Oldenzaal' zingen in het Lod’n Bönneke, het licht hebben uit hebben gedaan in de lokale kroeg of alle kruisjes van het St. Plechelmusplein hebben geteld.

Ansichtkaarten

Het beeldmerk van deze campagne zijn ansichtkaarten in een Oldenzaals jasje gestoken. Het boeskoolmenneke is het Oldenzaalse vrijheidsbeeld, de Plechelmus is de Oldenzaalse Big Ben en het Hulsbeek is het Oldenzaalse tropische eiland. Tijdens de campagneperiode zijn deze kaarten te zien in en rondom het centrum. Wanneer bezoekers van Oldenzaal een foto maken bij deze ansichtkaarten en deze plaatsen op social media met #groetenuitoldenzaal kunnen zij een prijs winnen.

Meer informatie

Meer informatie en aanmelden kan via www.uitinoldenzaal.nl.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.