Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Grote dag voor Quick'20 tegen Ajax: 'Hadden we maand geleden niet durven dromen'

SC20 Quick20 Ajax
Quick'20-voorzitter Gerard Heskamp
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Het was een grote dag voor Quick'20. Dinsdagavond kwam landskampioen Ajax op bezoek voor een oefenwedstrijd. René Nijhuis en zijn ploeg maakten de dag nog wat mooier dan hij al was, door de Amsterdammers op een 1-1 gelijkspel te houden. Twente FM was erbij.


Vorige week maandag kwam het verlossende nieuws voor Quick'20: bij de oefenwedstrijd tegen Ajax mochten 1.500 toeschouwers aanwezig zijn. Voorzitter Gerard Heskamp was er maar wat blij mee. "Dit hadden we een maand geleden niet durven dromen", vertelt hij in gesprek met Twente FM. "De wedstrijd tegen Ajax zou er in eerste instantie eentje zijn zonder publiek."

1.500 supporters konden er aanwezig zijn op sportpark De Vondersweijde. Het waren er uiteindelijk net iets minder. "Ik denk dat er tussen de 1.250 en 1.400 mensen waren", vervolgt Heskamp. "En als je ook ziet wat het doet met de vrijwilligers. Die hebben anderhalf jaar bijna niets kunnen doen. Die vinden dit fantastisch."

Ook de aanwezige supporters waren blij eindelijk weer naar een wedstrijd van Quick'20 te kunnen. "Het is hartstikke mooi dat we weer wat kunnen doen. We hebben zo lang binnen gezeten... Het is nu weer als vanouds gezellig."

Meer zien? Bekijk de video hieronder.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.