Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Quick'20 houdt Ajax op gelijkspel

IMG 0954
Sportpark De Vondersweijde
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Een ongekende stunt van Quick'20 tegen Ajax dinsdagavond. De club uit Oldenzaal hield de landskampioen van Nederland op een 1-1 gelijkspel. Het zorgde voor grote vreugde onder de ongeveer 1.500 aanwezige supporters op sportpark De Vondersweijde.

Het ging lang gelijk op in Oldenzaal. Ajax nam het initiatief in handen en kwam een aantal keer dreigend voor het doel van Quick, maar de bal wilde er niet in. Ook aan de andere kant was het af en toe gevaarlijk: Quick counterde af en toe goed onder de druk van Ajax uit.

Vlak na rust brak Mohammed Kudus de wedstrijd open in het voordeel van Ajax. De bal viel wat gelukkig voor zijn voeten en de Ghanees twijfelde niet: 0-1. De voorsprong vasthouden lukte de Amsterdammers echter niet: Issy Wevers maakte ongeveer tien minuten voor tijd de gelijkmaker, tot groot genoegen van de aanwezige toeschouwers in Oldenzaal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.