Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

DSVD houdt veld open in vakantie

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

DEURNINGEN – Voetbalclub DSVD houdt in de zomerperiode een veld open om op te voetballen. “We hebben de afgelopen tijd niet veel kunnen trainen, laat staan wedstrijden spelen. Daarom hebben we in overleg met het veldbeheer besloten om in ieder geval één veld op te houden tijdens de zomerperiode’’, meldt Tonnie Stegeman van DSVD.


Er wordt groot onderhoud gepleegd op het hoofdveld, veld 3 en het trainingsveld. Trainen op veld 2 kan nog wel. “Het is wel de bedoeling dat wanneer de jeugd gebruik maakt van dit veld dit onder begeleiding van een trainer/toezichthouder gebeurt. Wanneer er een wedstrijd gespeeld wordt zullen er lijnen op het veld getrokken worden. In verband met het sproeien willen we wel graag dat je gebruik maakt van het veld op de donderdag, zaterdag of zondag. Wil je graag op een andere dag trainen, dan is dat geen probleem, maar geef het dan wel even door. Zondags is het clubhuis ook geopend van 10.00 tot 15.00 uur.’’

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.