Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Zomerfestival Denekamp: muziek- en dansfeest met knuffelhoek

26 21 dinkelland denekamp zomerfestival
Zomerfestival Denekamp bij 't Wubbenhof
Beeld: Twente FM

DENEKAMP - De laatste voorbereidingen worden getroffen. Vanavond, vrijdag 2 juli, gaat het los in Denekamp. Zomerfestival 2021: twee avonden feest bij ’t Wubbenhof met muziek, dansvloer en knuffelhoek.


“Het zal even wel vreemd zijn om weer bovenop elkaar te staan. Maar na een uurtje is het wel als vanouds”, denkt Zomerfestival-voorzitter Job Kienhuis. “En het mag, wel met een negatieve testuitslag.”
Twente FM nam een kijkje bij de feestaccommodatie.

De laatste voorbereidingen worden vandaag getroffen. De dansvloer gaat erin, meer ballonnen worden gehangen. “Denekamp is toe aan een feestje, we hebben er zin in”, vertelt Kienhuis. “De verkoop van entreekaarten brak het snelheidsrecord.” De zaterdagavond was direct al uitverkocht, de vrijdagavond bijna.

Achthonderd bezoekers per avond zijn welkom bij ’t Wubbenhof. Er is muziek, er kan gedanst en er is zelfs een knuffelhoek.
Zondag is er een actieve dag met een culinaire wandelroute, een speurtocht voor de jeugd en fiets- en mountainbikeroutes.
Job Kienhuis, voorzitter van het Zomerfestival, is blij dat het feest er komt. “We zijn heel blij dat we toch een feest kunnen houden. Voor dit jaar is dit een heel goed alternatief.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.