Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Vijfjarig jubileum Huis Dokter Eekmanhof in Denekamp groots gevierd

21070120 Dokter20 Eekmanhof
Feest bij Huis Dokter Eekmanhof in Denekamp
Beeld: Twente FM

DENEKAMP - Huis Dokter Eekmanhof in het centrum van Denekamp bestaat vijf jaar. Reden voor een feestje! De kinderen van de Kingschool kwamen langs om liedjes te zingen en tekeningen uit te delen, terwijl er later op de dag een feestmiddag georganiseerd werd. Twente FM was erbij.


In Het Huis Dokter Eekmanhof wonen mensen met een geestelijke achterstand. Dit kan van alles zijn, maar hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan dementie. De inwoners hebben zelf de buurt versierd. "Dat klopt. De inwoners hebben handjes geknutseld, met de vijf vingers omhoog. Die staan voor het vijfjarig jubileum van het Dokter Eekmanhof", vertelt verpleegkundige Miranda Kamphuis.

Het vijfjarig bestaan werd groots gevierd. De kinderen van de Kingschool kwamen langs om te zingen, terwijl er 's middags ook het nodige op het programma stond. "Er kwam een patatkraam en een zanger zong de inwoners toe. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de hulp van de vrijwilligers", sluit Kamphuis af.

Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze hieronder.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.