Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Home-NRG verlengt sponsorcontract met KOSC

Kosc
KOSC
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM - Home-NRG blijft de komende vijf jaar hoofdsponsor van KOSC.
De verlenging van het sponsorcontract werd door voorzitter Harold Rorink en Home-NRG directeur Robert ter Horst
bekend gemaakt op de sponsoravond. Tijdens de sponsoravond waren alle leden van de KOSC business club aanwezig. Voor Robert ter Horst was het vanzelfsprekend dat hij de komende jaren hoofdsponsor blijft van KOSC.

“Maatschappelijke betrokkenheid hoort ook bij het ondernemerschap. Als Ootmarsumse ondernemer ben ik betrokken bij alles wat er in en om Ootmarsum gebeurt. Ik vind het daarom belangrijk om lokale verenigingen te ondersteunen”.

Ter Horst zette zijn handtekening onder een vijfjarig contract en blijft daarmee voor de komende vijf seizoenen hoofdsponsor van de Ootmarsumse voetbalvereniging. Nieuw dit jaar is de KOSC Academy, waarmee de vereniging vrijwilligers wil binden, boeien en behouden. “Onze vereniging draait op vrijwilligers, we kunnen niet zonder”, stelt KOSC-voorzitter Rorink. “Daar steken we graag tijd en energie in. We zijn dan ook blij dat Home-NRG financieel bijdraagt om de Academy van de
grond te krijgen.” Bedoeling is dat er vanuit de Academy meer aandacht komt voor het werven en opleiden van vrijwilligers. Bijvoorbeeld door een training voor kaderleden of een opleiding voor trainers. Maar ook door te zorgen voor de juiste voorzieningen en materialen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.