Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Winnaars Kunstbende Overijssel 2021 bekend

Kunstbende20 Overijssel
Kunstbende Overijssel
Beeld: Twente FM

TWENTE - De voorrondes van Kunstbende Overijssel 2021 hebben vrijdag en zaterdag plaatsgevonden in Poppodium Hedon te Zwolle. Uit Wierden deed Milou Laroussiyen mee. Zij werd tweede in de categorie film.


Met een beperkt publiek fysiek in de zaal, werd het event voor het grote publiek uitgezonden via een livestream. Jongeren van 13 t/m 18 jaar streden in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater, waarbij maar liefst 18 acts in de prijzen zijn gevallen. De eerste, tweede en derde prijswinnaars krijgen een coachingstraject op maat.

Daarnaast winnen ze een tas vol optredens, studiotijd, vrijkaarten en leuke goodies, beschikbaar gesteld door diverse instellingen, organisaties en bedrijven uit de provincie Overijssel.

Alle eerste prijswinnaars gaan door naar de landelijke finale van Kunstbende op zaterdag 2 oktober Kromhouthal in Amsterdam.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.