Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Jeugd én Dancing Bruins klaar voor ouderwetse avond uitgaan: ‘Heel veel zin in’

25 21 dinkelland saasveld bruins
Eigenaar Patrick Bruins bij Dancing Bruins
Beeld: Twente FM

SAASVELD - Na een periode van zo’n anderhalf jaar zonder een ouderwetse zondagavond Bruins is het aanstaande zondag weer zover: de dancing in Saasveld mag zijn deuren weer openen voor 3.000 feestende jongeren. Eigenaar Patrick Bruins kan niet wachten tot hij de deuren zondagavond weer mag openen.


“We hopen dat we het spelletje niet verleerd zijn en hebben er echt heel veel zin in”, vertelt hij in gesprek met Twente FM. Hij merkt dat de jeugd er ook klaar voor is. “Het beste voorbeeld is de kaartverkoop. Die is vorige week online gegaan en binnen een paar uur was het uitverkocht. 3.000 kaarten, de jeugd kan niet wachten om weer uit te gaan.”

De 3.000 feestende jongeren die zondag naar Bruins gaan moeten een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs laten zien voordat ze naar binnen kunnen. “Dat is een test van testenvoortoegang.org. Binnen een uur na die test krijg je de uitslag. Via de CoronaCheck-app kan je vervolgens een QR-code laten zien, waardoor je naar binnen kan.”

Ook aan de voetbalfans is aanstaande zondag gedacht. Het Nederlands elftal neemt het dan om 18.00 uur op tegen Tsjechië in de achtste finales van het EK. “We hebben een heel groot scherm van vier bij drie meter. Dat is super geregeld”, vervolgt Bruins. “Het was niet goedkoop, maar die gaan we de komende tijd tot de finale gebruiken om alle wedstrijden te laten zien.”

Meer zien? Bekijk de onderstaande video.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.