Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Geen heel weekend, wél Open Air feest in Deurningen

Deurningen plaatsnaambord
Deurningen plaatsnaambord
Beeld: Twente FM

DEURNINGEN - Het bestuur van de Fancy Fair Feesten in Deurningen organiseert op 24 juli een compleet nieuw Open Air feest op de feestlocatie aan de Deurningerstraat.


Teleurgesteld zijn ze, leden van het bestuur van de Fancy Fair Feesten in Deurningen. Met nog een maand te gaan voor de traditionele vierdaagse dorpsfeesten zouden worden gehouden heeft het bestuur toch moeten besluiten het evenement niet
door te laten gaan.
De feestganger staat echter niet in de kou. Want op 24 juli presenteert de organisatie een compleet nieuw feest.
“Balen natuurlijk dat het oorspronkelijke feest niet doorgaat”, zegt voorzitter André Mensink. “De overheidsmaatregelen, de beperkingen, het vergt gewoon te veel van onze bezoekers en wij kunnen het financiële risico niet lopen.”

Plan B

Gelukkig lag er al geruime tijd een plan B op de plank. “Het hele jaar zijn we druk bezig geweest met de reguliere voorbereidingen, hopelijk kunnen we daar volgend jaar weer mee verder,” vertelt Niek Kerkhof Jonkman, penningmeester. “Parallel aan het oorspronkelijke feest, hielden we natuurlijk al wel rekening met het scenario van testen.”

Met TopPub Open Air hoopt de organisatie alsnog een fantastisch feest neer te zetten voor de Twentse feestganger die, getest en/of gevaccineerd, een avond lang feest wil vieren. Met onder andere Q Music de Foute Party en DJ Loudar zal het aan de avondinvulling in ieder geval niet liggen. “Een van de allereerste feesten die weer mogelijk zijn. Een avond in de buitenlucht, met goede muziek en ijskoude drankjes”, zegt Mensink. “Daar is op dit moment iedereen toch wel aan toe?”

Tickets voor het evenement te verkrijgen op www.toppub.nl
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.