Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Run op tickets voor ZomerFestival Denekamp: binnen twintig minuten 1.550 kaarten verkocht

Zomerfestival20denekamp
Zomerfestival denekamp
Beeld: Twente FM

DENEKAMP -

Van de 1.600 beschikbare kaarten voor de twee avonden ZomerFestival in Denekamp zijn er na het startschot van de ticketverkoop razendsnel 1.550 verkocht. Binnen twintig minuten was de zaterdagavond volledig uitverkocht.
De organisatie van het ZomerFestival in Denekamp veranderde deze week de plannen. In plaats van een week met elke avond een feest, worden er twee feestavonden georganiseerd. Zowel op de vrijdag als zaterdag kunnen er 800 personen aanwezig zijn in de tent. Hierbij moet wel een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs getoond kunnen worden.

Tijdens de kaartverkoop, die woensdagavond om 20.00 uur startte, knalde de site van het ZomerFestival er uit vanwege de grote belangstelling. De site van de ticketservice werkte echter uitstekend, waardoor mensen alsnog kaarten konden halen. Alleen voor de vrijdagavond zijn op dit moment nog zo'n 50 kaarten te verkrijgen. Het ZomerFestival wordt gehouden op vrijdag 2 juli en zaterdag 3 juli.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.