Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Fotowedstrijd: wie schiet perfecte plaatje voor Glasrijk 2021

25 21 tubbergen fotowedstrijd glasrijk
Renee Korbee schiet haar eigen perfecte plaatje.
Beeld: Twente FM

TUBBERGEN - Stichting Glasrijk daagt fotografen uit om het perfecte plaatje te schieten waarin het onderwerp glas natuurlijk aanwezig moet zijn. Hoe, waar en wat is aan de fotograaf.


De stichting maakt onderscheid in drie categorieën: Jongeren uit het primaire onderwijs, leeftijd 10 tot en met 12 jaar; Jongeren uit het voortgezet onderwijs, leeftijd 13 tot en met 17 jaar; Volwassenen, 18 jaar en ouder.
De ingezonden foto’s worden, per categorie, beoordeeld door een deskundige onafhankelijke vakjury.

Publiek stemt mee

Daarnaast zal via de website van Glasrijk het publiek worden gevraagd om te stemmen op de door de vakjury geselecteerde foto’s zodat er ook een publiekswinnaar komt.
De door de vakjury geselecteerde foto’s worden tijdens het evenement Glasrijk 2021 van 29 september tot en met 3 oktober tentoongesteld. Tijdens het evenement worden ook de prijswinnaars bekend gemaakt.

Spelregels

Voor alle spelregels en info over de wedstrijd kan men terecht op de website van www.glasrijk.nl waar dan ook de uiteindelijke foto geuploaded kan worden. De wedstrijd start op 24 juni aanstaande en tot 19 augustus kunnen de foto’s worden ingeleverd. Daarna zal de jurering plaatsvinden. Dus kom maar op met die perfecte plaatjes voor Glasrijk 2021.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.