Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Vergadering FC Berghuizen fysiek én online

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Voetbalclub FC Berghuizen houdt op maandag 5 juli een buitengewone algemene ledenvergadering. De vergadering is zowel fysiek, in het clubgebouw, met maximaal vijftig personen, als online.


Via een livestream kunnen de thuisblijvers actief deelnemen aan de vergadering, zo meldt voorzitter Wim Olde Kalter. De vergadering begint om 20.30 uur. Iedereen die wil deelnemen aan de jaarvergadering moet zich voor 1 juli opgeven’ door een mail te sturen naar [email protected].

"Hierin moet je aangeven of je de vergadering via de livestream wilt volgen of liever fysiek in het clubgebouw aanwezig wilt zijn",aldus de voorzitter.

De club houdt rekening met de leeftijden van de leden en hun vaardigheden online. “Vanwege het beperkte aantal plaatsen in het clubgebouw dringen wij er op aan dat we vooral de ouderen onder ons, die nog niet zo bedreven zijn met het computergebeuren, de mogelijkheid geven om fysiek aanwezig te kunnen zijn. De overige leden kunnen dan de vergadering via de livestream volgen.’’

Op de agenda

Hét agendapunt is een uniforme kledinglijn voor de jeugdafdeling van FC Berghuizen. “De invoering van de uniforme kledinglijn zal een beperkte contributieverhoging met zich meebrengen; tussen de 2,- en 2,50 euro per maand. De maandelijkse verhoging is beperkt dankzij enkele sponsoren die voor meerdere jaren garant staan voor een financiële bijdrage’’, aldus de preses.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.