Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Megaparty Weerselo gaat door

06 megaparty
MegaParty Weerselo.
Beeld: Twente FM

WEERSELO - Megaparty Weerselo gaat, na een onderbreking vanwege de coronacrisis, weer door. Waar er normaal één feestavond georganiseerd wordt, is het dit jaar zelfs drie dagen groot feest in de weilanden achter partycentrum Ensink.


Door het feest over drie dagen te verdelen hoopt de organisatie meerdere doelgroepen te bedienen. Zo wordt er op vrijdag een avond georganiseerd voor de 27-plussers, op zaterdagavond is de doelgroep de jeugd onder de 27 jaar en zondag is er een speciaal feest voor kinderen.

"Onze handen jeukten om de organisatie weer op te pakken", vertelt organisator Tom Leuveld in gesprek met Tubantia. "Zodra we zagen dat het in augustus weer kon, hebben we doorgepakt. Nu zijn we er klaar voor en mocht het onverhoopt allemaal toch niet lukken dit jaar, dan schuiven we alles zo een jaar door."

Vrijdag tijdens de 27-plus party treden Jannes en de Dirty Daddies op, zaterdag Henk Dissel, Adje voor de Sfeer met René Karst en DJ Harry. Zondagmiddag tijdens de kindershow komt Monique Smit optreden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.