Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Wegwerkzaamheden in heel Wierden

Wegwerkzaamheden bord
wegwerkzaamheden bord
Beeld: Twente FM

WIERDEN - In de hele gemeente Wierden worden de komende tijd diverse wegwerkzaamheden uitgevoerd.


Tot oktober zijn er door de hele gemeente werkzaamheden aan stoepen, parkeervakken of gedeelten van een rijbaan. Van deze werkzaamheden heeft de weggebruiker geen hinder.

Verkeersregelaars

Van 28 juni tot en met 9 juli zijn er op diverse wegen asfaltreparaties en worden sommige wegen van een slijtlaag voorzien. De werkzaamheden leiden niet tot een afsluiting, wel kan er oponthoud door ontstaan. Op de plekken waar gewerkt wordt, worden verkeersregelaars ingezet.

Afsluiting deel Hexelseweg

Op woensdag 14, donderdag 15 en vrijdag 16 juli vindt er wel een afsluiting plaats. De Hexelseweg in Wierden is dan vanaf de provincieweg tot en met de rotonde bij de Supercoop supermarkt dicht. Het werkvak loopt nog gedeeltelijk door aan de Loonderesweg. De weg wordt van een nieuwe laag asfalt voorzien.
Het verkeer krijgt hier te maken met een omleiding die wordt aangegeven. Bewoners die te maken hebben met de werkzaamheden, krijgen een bericht in de brievenbus.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.