Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Gemeente wil belevingswaarde Dinkelland vergroten

Gemeentehuis dinkelland
Gemeentehuis Dinkelland
Beeld: Twente FM

DINKELLAND - Het college van de gemeente Dinkelland wil een bedrag van 41.559 euro beschikbaar stellen voor het ondersteunen van toeristische activiteiten in de gemeente.


De regels rond het verlenen van deze subsidie aan ondernemers en organisaties worden vastgelegd in de ‘voucherregeling toeristische activiteiten Dinkelland 2021’.

Belevingswaarde Dinkelland vergroten
De gemeente Dinkelland heeft in haar coalitieakkoord (2019- 2022) onder de agenda ‘Beleving’ uitgesproken dat de gemeente zich in de geldende politieke periode gaat inzetten voor het vergroten van de belevingswaarde in Dinkelland ten behoeve van het toerisme.

In de periode van 1 tot en met 18 april 2021 heeft de Gemeente Dinkelland ondernemers en organisaties de mogelijkheid geboden om een aanvraag in te dienen ten behoeve van een financiële ondersteuning voor toeristische activiteiten. In de betreffende periode zijn er zestien aanvragen ingediend door ondernemers en organisaties die een financiële bijdrage vragen van de gemeente Dinkelland voor de uitvoering van een toeristische activiteit.
Met dit voorstel stelt de gemeente Dinkelland 40.734,- euro beschikbaar om de activiteiten die voldoen aan de nadere regels financieel te ondersteunen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.