Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Genieten van brommers en oldtimers op de Weerselose Markt

IMG 0525
Bromfietsmarkt in Weerselo
Beeld: Twente FM

WEERSELO - Voor de liefhebbers van bromfietsen en andere oldtimers was het zondagmiddag goed vertoeven op de Weerselose Markt. Het zonnetje scheen en honderden bromfietsen en oldtimers konden er bekeken worden. Twente FM ging langs voor een sfeerimpressie.


Hidde Busscher, een van de medewerkers van de Weerselose Markt, zag al snel dat het goed zat. De mensen stroomden binnen en het was de drukstbezochte markt in tijden. "Het is echt voor de liefhebbers. En naar deze markt mag je ook je vrouw meenemen", vertelt hij lachend. "Dat mag normaal ook wel hoor, maar vandaag (zondag, red.) zijn er meer vrouwen bij dan normaal."

Liefhebbers uit heel het land kwamen er naar de bromfietsmarkt. Niet alleen om te verkopen, maar ook om hun collectie te tonen. "Het is ook lekker dat we weer even het huis uit kunnen", doelt een verzamelaar op de lange coronaperiode.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.