Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

KOSC zoekt jeugdleiders en -trainers

Kosc2028102019
KOSC Ootmarsum.
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM – KOSC heeft nog een aantal jeugdleiders en jeugdtrainers nodig om op een goede, verantwoorde manier aan het seizoen te kunnen beginnen.


“De kinderen verdienen goede trainingen, betrouwbare begeleiding om op een goede, veilige en sportieve manier te kunnen voetballen’’, stelt de voetbalclub. Verschillende jeugdteams hebben nog een leider en/of trainer nodig.
De club biedt een opleiding tot jeugdtrainer.

“Ken jij iemand die hier uitermate geschikt voor is? Meld hem, haar of jezelf aan’’, aldus KOSC. “Wil je het graag samen met iemand doen? Of meedraaien in een roulatiepoule, laat ook dit weten.’’

Het gaat om de jongste pupillen op de vrijdagavond, de JO11-2 en 3, de JO13-2, de MO13-1, de JO15-2, de JO17-2 en de JO19-2. De club biedt een opleiding tot jeugdtrainer. “Hoe lijkt het als we jou aan de hand nemen en “opleiden” als jeugdtrainer ? Je gaat dan onder begeleiding van een ervaren trainer een team trainen, je krijgt workshops aangeboden en mag als je wilt een KNVB pupillen-cursus volgen bij ons op het KOSC-complex.’’

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.