Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

KOSC zoekt meiden voor de A1

Kosc201
KOSC Ootmarsum
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM - Voor het volgend seizoen is KOSC op zoek naar voetbalsters voor het MO19-1 team.


“Lijkt voetbal jou ook een leuke hobby meld je dan aan bij onze vereniging. KOSC is een gezellige familieclub, plezier staat bovenaan, dan komt prestatie’’, aldus KOSC. Mede door de goede prestaties van de meiden van het Nederlands vrouwenelftal ,maar ook door het FC Twente team, zit vrouwen- en meisjesvoetbal enorm in de lift, stelt de club. “Daar wil KOSC ook graag haar steentje aan bijdragen.

In de loop van de jaren heeft KOSC een groot aantal vrouwen-en meisjes teams voortgebracht.

Het afgelopen zijn seizoen zijn we gestart met een Vrouwen 30+, een MO19-1 en een MO 11-1 team. Daarnaast voetballen in een aantal pupillen teams nog enkele meisjes samen met de jongens. Ben jij geboren in 2002, 2003, 2004 of 2005 en denk je dat voetballen in een meidenteam iets voor jou is? Eventueel samen met je vriendinnen? Meld je dan aan bij onze vereniging.’’ Wie eerst meer informatie wil kan een mailtje sturen naar jeugdcoördinator Daan Aarnink, via [email protected].

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.