Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Elephant Parade komt naar Twente

41 olifant
De olifant die Ton Schulten beschilderde voor de Elephant Parade.
Beeld: Twente FM

TWENTE - De vorig jaar succesvolle Elephant Parade in Ootmarsum komt ook dit jaar terug naar Noordoost Twente. Van 13 september tot en met 24 oktober gaan tientallen kleurrijke olifanten de verschillende steden en dorpen in de regio veroveren.


De olifanten worden door heel Noordoost Twente geplaatst en aan de hand van verschillende routes kunnen personen uit heel Nederland kennismaken met de omgeving. Inmiddels zijn er al veertig olifanten die een plekje gaan krijgen in de regio.

Meerdere ondernemers hebben inmiddels aangegeven dat ze graag een olifant willen 'adopteren'. Een olifant adopteren kan door contact op te nemen met de VVV/Tourist Info in de eigen regio.

Er worden rond de Elephant Parade de nodige evenementen opgezet. Zo gaan kunstenaars gaan hun eigen olifant ontwerpen. Het doel van Elephant Parade is om aandacht te vragen voor de bescherming en het behoud van de Aziatische olifant.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.