Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Voetbalcity op bezoek bij KOSC

Sport voetbalveld voetbaler doel
voetbalveld
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM - Voetbal City komt zaterdag 12 juni naar Ootmarsum, in het kader van de slotdag voor de jeugdteams naar KOSC.


“In de ochtend wordt het hoofdveld van KOSC omgebouwd tot een waar voetbalfestijn, waarbij in de ochtend de gehele onderbouw, van instroom tot en met de JO11, zich kan uitleven op de diverse onderdelen. Ook de leiders en trainers zijn van harte welkom’’, zo meldt KOSC.

“In de middag is er tijd voor de diverse teams van de middenbouw, dus de JO15 en de JO13, en hun leiders en trainers om zich op de diverse onderdelen van Voetbalcity te storten.’’

Voetbal City telt tien opblaasbare attracties: boarding voetbal, snelheid schieten, panna voetbal, cup schieten, 5:5, cup schieten, levend tafelvoetbal, punten schieten, voetbalkooi, grond schieten. In carrouselvorm kunnen de onderdelen pannakooi, boardingveld, gaten schieten, voetbalveld met kleine bal, 2 tegen 2 voetbalveld en uiteraard de snelheidsmeter, om te testen hoe hard iedereen kon schieten, worden afgelegd.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.