Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Streep door Boeskool is Lös 2021

De Boeskool is los 2
De Boeskool is los Oldenzaal
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - De organisatie van de Boeskool is Lös heeft voor de tweede keer een streep gezet door de feestweek. Net als in 2020 kan het feest ook dit jaar geen doorgang vinden vanwege de coronacrisis. Hoewel de vooruitzichten erop vooruit gaan, neemt de organisatie geen enkel risico.


"Het is gewoon niet te doen", vertelt voorzitter Rob van der Aa in gesprek met Tubantia. Maandagavond hakte het bestuur van de Boeskool de knoop door. "Het was een erg moeilijk besluit", aldus Van der Aa.

Tijd nodig

Na de laatste persconferentie was er nog te veel onduidelijkheid, zo geeft Van der Aa aan. "We hebben de beslissing, wel of niet laten doorgaan, lang voor ons uitgeschoven. Eerst wilden we de persconferentie van 8 juni afwachten. Toen die naar voren werd gehaald, zijn wij ook eerder aan tafel gaan zitten. Ook omdat je voor de organisatie van een evenement als de Boeskool gewoon veel tijd nodig hebt."

De vijftigste editie van de Boeskool laat dus nog even op zich wachten. Het bestuur verwacht dat er in 2022 groots uitgepakt kan gaan worden met de jubileumeditie.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.