Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Avondtraining OWC hervat

Sport wielrennen
sport wielrennen
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - De trainingen voor OWC-leden op de dinsdag- en donderdagavond worden deze week hervat, zo meldt het bestuur van wielerclub OWC.


OWC ziet het einde van de lockdown dichterbij komen. “Het ‘normale’ leven is weer in zicht. We zijn er nog niet, maar het gaat de goede kant op. De nieuwe versoepelingen maken het mogelijk om weer met een groter peloton op pad te gaan, zonder leeftijdsgrens. Alle redenen om de trainingsavonden op dinsdag en donderdag weer op te pakken."

"De elite, beloften en amateurs trainen daarom weer met elkaar op de Herman Siers wielerbaan op het Hulsbeek. Wel met een aantal kanttekeningen; zo is het rijden van onderlinge wedstrijden tussen verschillende clubs en verenigingen (nog) niet toegestaan, mag het peloton uit maximaal vijftig renners bestaan en houden de renners voorafgaand aan en na de training anderhalve meter afstand van elkaar.’’

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.