Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

De Esch zoekt trainer tweede elftal

Oldenzaal voetbalvereniging Zvv De Esch
Oldenzaalse voetbalvereniging Zvv De Esch.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - ZVV De Esch is met ingang van het seizoen 2021/2022 op zoek naar een ambitieuze trainer voor het tweede elftal.


Het tweede elftal komt momenteel nog als De Esch 3 uit in de reserve 2e klasse, waar het gezien het feit dat de competitie is stilgelegd ook komend seizoen in uit zal komen. ”Het tweede elftal bestaat uit een ruimte selectie van jonge spelers en fungeert enerzijds als springplank en vangnet voor ons eerste elftal en is anderzijds een hechte groep die ook buiten het veld veel met elkaar optrekt.

Hiervoor is formeel geen trainersdiploma vereist, echter zoeken we wel iemand die aantoonbaar van een mooie sportieve uitdaging houdt en een gezonde ambitie heeft.’

’ De nieuw trainer krijgt een marktconforme vergoeding. “Wij bieden een leergierige, enthousiaste en talentvolle groep (jonge) voetballers en prima trainingsfaciliteiten en materialen.’’

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.